mobile-header-vass-lawyers-identitate-de-brand-si-logo-redesign
Vass Lawyers
Vass Lawyers

Rebranding în domeniul juridic

Am dezvoltat noua identitate de brand, am definit stilul vizual și am creat un site care să exprime cel mai bine personalitatea brandului.

Procesul de rebranding pentru Vass Lawyers, în prezent una dintre cele mai importante firme de avocatură din România, a fost complex, necesitând o cercetare aprofundată a pieței competitive de consultanță juridică. Rainfall a rezolvat dificila problema a dezvoltării și implementării unei identități moderne care să transmită factorii cărora Vass Lawyers își datorează progresul: încredere, calitate și expertiză.

Rezumat

  • Brand design
  • Strategie de brand
  • Web design
vass-lawyers-logo-negative

Provocarea

Pentru a face parte din rândul firmelor de top, o companie trebuie să aibă o imagine care să denote profesionalism și credibilitate. Din acest motiv, Vass Lawyers ne-a desemnat să îi creăm imaginea în consonanță cu personalitatea și perspectivele de creștere ale brandului. Rebrandingul a fost pasul necesar pentru a pune în aplicare strategia de business pe termen lung a Vass Lawyers, ce presupune exinderea domeniilor de expertiză, a numărului de clienți și mărirea echipei de avocați.

vass-lawyers-corporate-identity

Analiza

Analizând factorii de succes ai Vass Lawyers – atitudinea deschisă, directă și centrată pe progres a echipei – am stabilit că sloganul și esența brandului nu poate fi alta decât – Straight Forward. De aici am construit logo-ul care sugerează ideea de performanță și focus pe business. Comunicarea vizuală a fost redefinită, materialele identitare întărind valorile brandului, iar comunicarea online a venit în completare printr-un site corporativ nou, susținut de o geometrie pronunțată și expresivă.

vass-lawyers-brochure

Soluție

Pentru a câștiga și menține încrederea publicului țintă în expertiza și profesionalismul echipei de avocați, Vass Lawyers a ales să se axeze pe acțiuni de PR. Pentru aceștia cea mai importantă acțiune de PR este comunicarea continuă, iar pentru a face acest lucru în mediul online, am pus în practică viziunea Vass Lawyers și am creat 2 bloguri oficiale.

Primul este axat pe achiziții publice efectuate în România, avansând repede în topul surselor de articole relevante și noutăți în domeniu pentru un număr mare de avocați și consultanți. Cel de-al doilea blog este centrat pe oportunitățile și cadrul legislativ care guvernează acțiunile din sfera parteneriatelor public-private, fiind destinat clienților internaționali.

vass-lawyers-website

Rezultatul

Cu toate că firma de avocatură a fost înființată doar din 2008, rezultatele obținute de avocații Vass Lawyers i-au permis să devină una din firmele de top din domeniul achizițiilor publice din România.