Ne plac oamenii la fel de mult cum ne plac reclamele bune.

  • Viorica
    Constantinescu
    Elba SA
    Rainfall ne-a ajutat să actualizăm identitatea Elba, să creăm un site de care să fim mândri și cataloage de nivel european.

Clienții noștri sunt oameni faini. Relația bună dintre noi și client ne face să ne facem treaba cu drag și să dăm 111% ca totul să iasă perfect. Știi cum e, când cineva îți oferă încrederea lui, torni tot sacul cu creativitate în ceea ce faci, mai ales că de cele mai multe ori pentru un client ne ocupăm de branding, website, social media și marketing. Facem o mulțime de tipuri de servicii diferite, căci suntem o armată de oameni, fiecare cu superputerile sale. Nu ne crezi pe cuvânt? Aruncă o privire aici!

infographic-ierarhia-echipei

Vezi studiile de caz

Care-i treaba cu agenția full service?

Ce ne place nouă tare mult e faptul că avem la noi acasă specialiști în marketing, designeri, developeri și copywriteri, care acoperă cam tot ce are un brand nevoie. Practic, nu trebuie să ne batem capul că ar fi ceva ce clienții noștri ar avea nevoie și nu putem face. Agenția full service asta și înseamnă – toate serviciile de marketing și promovare de care o companie are nevoie, la un loc. Cel mai mare plus este că oamenii din agenție cunosc brandul, își fac treaba respectând același stil vizual și astfel nu se ajunge ca website-ul, materialele de print și Facebook-ul să pară a fi din povești diferite.

Un alt avantaj ține de timp, mai exact de economia de timp. E mai simplu de comunicat cu un singur account manager care se ocupă mai departe ca taskurile să se rezolve, decât cu oamenii de la 2-3 agenții diferite. Lucrurile se fac mai repede și mai bine. Din moment ce toți oamenii care se ocupă de un brand sunt sub același acoperiș, ei lucrează mai bine împreună și, prin urmare, fac totul mai rapid. Mai ales dacă sunt și prieteni.

munca-in-echipa

Cu ce ne ocupăm