Promisiunea de brand este o extensie a poziționării de brand. Dacă poziționarea de brand reprezintă tipul de pământ pe care dorim să cultivăm o plantă, care să crească și să ajungă la maturitate, promisiunea de brand este rodul acelei plante – acele beneficii datorită cărora produsele sau serviciile sunt dezirabile.

Cum lucrezi eficient cu agenția de marketing?

Mic tratat de comunicare cu agenția de marketing pentru antreprenori. Vezi cum și de ce e important să comunici eficient cu colaboratorii tăi și să conturezi o imagine adecvată companiei tale.

A fost odată ca niciodată un brand…

În povestea brandului, agenția este un fel de balaur cu 5 capete care s-a săturat să răpească prințese și s-a reprofilat pe rezolvat probleme.

Happy happy happy birthday!

Zi plină de culoare și copiii fericiți la noi la birou. De ce? Pentru că e ziua lui Jasmi, avem un tort bun de tot și n-șpe feluri de pizza.

Pizza goooooood!

Piața este într-o continuă schimbare, mentalitatea clienților de asemenea. Schimbarea e inevitabilă, de aceea companiile și oamenii care le alcătuiesc trebuie să țină pasul pentru a se menține competitivi.

Importanța cercetărilor de marketing

Orice business este un organism viu. La fel ca toate ființele, acesta crește, se dezvoltă, ajunge la maturitate, iar apoi moare, însă din fericire, el nu vine cu o durată de viață determinată de natură.