vox-technology-park-mobile-cover
Vox Technology Park
Vox Technology Park

Marketing strategic pentru un business hub din Timișoara

Într-o eră în care biroul a devenit a doua casă, iar eficiența companiilor, dar și gradul de satisfacție al angajaților au ajuns să fie puternic interconectate cu spațiul și mediul de lucru, în Timișoara se dezvoltă una dintre cele mai moderne clădiri de birouri din România - Vox Technology Park.

Cu un mediu de afaceri în continuă dezvoltare și odată cu titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, Timișoara are toate atuurile pentru a deveni un magnet pentru companiile care activează aici.

Interesul pentru spațiile de birouri este tot mai ridicat pe piața locală, existând numeroase companii care doresc să se relocheze sau să își extindă activitatea într-o clădire cu facilități și dotări similare cu cele din vestul Europei sau Statele Unite.

Rezumat

  • Audit de brand
  • Event management
  • Marketing strategic
  • Identitate de brand
  • Website design
  • Design grafic
  • Design broșură
  • Copywriting
  • Semnalistică
  • Social media
logo-vox-content
business-hub-overview

Provocarea

Datorită creșterii acerbe a cererii de spații de birouri moderne pe piața locală, dezvoltatorul timișorean Werk Property Group și-a propus să lanseze un proiect premium, care să se diferențieze de restul competitorilor prin caracteristicile sale unice la nivel național. Un spațiu ultra-modern, creat după cerințele domeniului IT&C, care să redefinească mediul de lucru din vestul țării și să devină nu doar o carte de vizită pentru companii, ci și un factor de retenție a angajaților.

Pentru ca acest obiectiv să fie atins, rolul nostru a fost de a acționa ca un departament extern de marketing dedicat, care să traseze o strategie clară și să urmărească îndeplinirea tuturor acțiunilor de marketing și PR necesare unei imagini de brand puternice, atent gândite în contextul economic actual.

icon-set
website-preview-vox

Procesul

Primul pas a fost crearea unei identități vizuale bine definite, care să reprezinte în întregime conceptul Vox Technology Park. Direcția aleasă atât pentru logo, cât și pentru toate materialele de comunicare exprimă profesionalism, futurism, excelență. În completarea acestei imagini vine și sloganul The next generation business hub, care întărește ideea de „proiect de business al viitorului”, oferind grandoare proiectului.

Stilul corporatist este „spart” pe alocuri de ilustrațiile personalizate folosite atât în website-ul dezvoltat, cât și în broșura de prezentare, care îl fac mai accesibil și oferă un plus de originalitate. Elementele dinamice din website comunică evoluție, dinamism, tehnologie – valori care caracterizează întregul hub de afaceri.

Fără îndoială, cea mai mare provocare pentru noi a fost organizarea evenimentului de lansare a proiectului, eveniment la care au participat peste 200 de reprezentanți ai mediului de business timișorean și nu numai.

brochure-vox

Rezultatul

În prezent, Vox Technology Park este recunoscut ca unul din cele mai inovatoare proiecte de business de pe piață, livrarea acestuia la finalul anului 2017 fiind așteptată cu interes. Evenimentul de lansare a fost un adevărat succes, în urma căruia s-au creat numeroase legături cu persoane reprezentative din mediul de business timișorean, care și-au manifestat interesul de a face parte din noul hub de afaceri.