gammamed-mobile-header-website-vizualizare
Gammamed
Gammamed

Identitate prietenoasă pentru laborator de medicină nucleară

Medicina nucleară nu este cel mai accesibil domeniu de activitate. Tocmai de aceea, înțelegând nevoile și dorințele clientului nostru, am creat o identitate prietenoasă, dar în același timp profesionistă pentru noul laborator privat de imagistică medicală din Cluj-Napoca, Gammamed.

Laboratorul Gammamed a luat naștere din necesitatea de a oferi pacienților o alternativă superioară sistemului de stat. Clinica de diagnostic imagistic dorește să așeze în același context performanța examinărilor hibride moderne cu o ambianță primitoare și relaxantă.

Aparatura hibridă SPECT/CT utilizată de Gammamed combină metodele diagnostice radiologice și cele ale medicinei nucleare, pentru diagnostice și tratamente corecte și complexe.

Rezumat

  • Audit de brand
  • Identitate de brand
  • Website design
  • Newsletter
  • Design grafic
  • Design broșură
  • Semnalistică
Sigla Gammamed
Identitate vizuala Gammamed

Provocarea

Pentru a primi cum se cuvine pe piață o nouă clinică de medicină nucleară, a fost necesară o pregătire pe măsură, care să o facă accesibilă pentru public și ușor de perceput, oferind în același timp un grad ridicat de încredere. Grija pentru oameni, profesionalismul și exigența se reflectă în fiecare aspect și detaliu care alcătuiesc Gammamed. Cu aceste valori în minte, am conceput întreaga identitate vizuală a brandului, pe care am transpus-o în mod creativ în fiecare material produs.

Design ilustratii pentru pagina web
Pliant Gammamed
Pliant triptic Gammamed

Procesul

După auditul inițial de brand, am început să conturăm o identitate potrivită, bazată pe culori vii, pe care am însuflețit-o prin ilustrații și iconițe specifice domeniului medicinei nucleare. De asemenea, întreaga semnalistică interioară a clinicii a fost bazată pe aceste elemente grafice personalizate.

Am îmbinat această identitate cu stilul de comunicare ales atât în mediul online, cât și offline. Prin website-ul dinamic și broșura de prezentare create, alături de alte materiale explicative (pliante, flyere), am urmărit ca imaginea companiei și serviciile oferite să fie mai ușor transmise către potențialii clienți (medici sau pacienți), iar aceștia să interacționeze cât mai ușor cu personalul clinicii.

Brosura Gammamed interior
Gammamed website
Iconite directionale Gammamed
Pictograme website Gammamed

Rezultatul

Cu o strategie bine gândită și o imagine atent pusă la punct, Gammamed a inaugurat recent clinica din Cluj-Napoca. Personalul calificat începe să răspundă tot mai multor solicitări din partea medicilor, care își programează cu încredere pacienții pentru investigații de specialitate.